Športno društvo Triumf

info@triumf.si 

Arhiv novic

Arhiv novic 2005

 • Savudrija 2005

  13.09.2005

  Tudi letos smo izpeljali že peti Triumfov košarkarski tabor v Savudriji.

  Tudi letos smo izpeljali že peti Triumfov košarkarski tabor v Savudriji. Fantje so že pravi lokalni carji in obvladujejo sceno tako na športnem kot družabnem večernem področju. Fantje pravijo da sta bila trenerja Danilo in Gašper zakon. Nasvidenje v Savudriji 2006. Poglejte si tudi nekaj fotoutrinkov minulega poletja.

  +fotoutrinki

 • Svetovno prvenstvo, Peking

  05.09.2005

  Konec avgusta sta se Asja Gosar in Maruša Rodič kot mladinske državne reprezentantke udeležile svetovnega prvenstva v plezanju, ki se je odvijalo v Pekingu na Kitajskem. V kategoriji kadetinj je Maruša osvojila odlično 14. mesto in je le malo zaostala za finalom. Asja Gosar pa je v kategoriji zasedla končno 31. mesto. V kratkem bodo objavljeni tudi fotovtisi iz daljne Kitajske.

 • Začetek vadbe za malčke

  25.08.2005

  V začetku oktobra začenjamo z vadbo za naše najmlajše stare od enega do dveh let. Za več informacij kliknite jeziček "Vadba malčki".

 • Priprave v Franciji

  24.07.2005

  Pa naj še kdo reče, da plezalci nismo vsestranski športniki! V dveh tednih, ki smo ju preživeli v Tarnu in Ardechu, nismo samo veliko plezali, ampak smo se tudi vozili s kanuji, zares veliko plavali in celo kolesarili. No, saj ne čisto zares, a v živo smo si ogledali dirko Tour de Franca in videli velikega kolesarja Lanca Armstronga na njegovi zadni dirki v karieri. Sicer pa je tudi definicija plezalca v naši skupini zelo razgibana zadeva. Od tistih zagrizencev, ki še na proste dni razmišljajo o plezalskih podvigih, pa vse do takih, ki tudi sredi smeri razmišljamo o hladni pijači ob bazenu. Letošnja delegacija, ki smo jo sestavljali Triumfovci Asja, Grega, Miha, Anja in Eva, ''kouč'' Simon in njegova Polona ter Sežančan Ivan se je iz Francije vrnila nekoliko utrujena in naveličana vožnje v našem Suljo wagnu, a vseeno navdušena nad fantastičnimi plezalskimi počitnicami. Odprava je tako uspela, navkljub začetnim nerganjem in ''odličnim'' francoskim picam. Te so namreč zgodba zase. A ne bi o tem, naj fotodokumentacija govori sama zase. Jaz vam lahko povem le še da smo zagotovo preživeli fantastičnih štirinajst dni in da je Poloni, Timonu, Maruši, Nuši in Cilki lahko še kako žal, da niso bili z nami.

  +fotke1, fotke2

 • Zaključek plezalne sezone najmlajših v Sistianu

  14.07.2005

  Z najmlajšimi plezalci smo zaključili plezalno leto 2005 v Tržaškem Sistianu. Bilo je suuuper.

  +fotogalerija

 • Konec košarkaške sezone

  06.07.2005

  Naša trenerja Gapi in Danilo sta uspešno izpeljala še eno leto vadbe košarke za najmlajše v našem društvu. Lahko si pogledate utrinke z zaključka, ki smo ga izvedli na obnovljenem igrišču Majde Vrhovnik, seveda zopet s torto.

  +fotogalerija

 • Zadnja tekma Jureta Zdovca na Večeru velikanov

  06.07.2005

  V četrtek, 30. junija 2005 je v hali Tivoli polna dvorana košarkarskih nostagikov lahko v emocijah jugokošarke uživala v predstavi, ki jo bodo pomnili vsi prisotni kot konec košarkarske zgodbe Jureta Zdovca. Prisotna košarkarska imena so več kot upravičila spektakel imenovan Večer velikanov. Generacija, ki je spisala velike košarkarske zgodbe od bivše jugo lige do prevlade na olimpu Evrope je pustila tudi velik pečat v ligi NBA. Naj naštejem samo nekaj njih: seveda slavljenec Jure Zdovc, Vlade Divac, Toni Kukoč, Dino Rađa, Dejan Bodiroga, Saša Đorđević, Stojan Vranković, Predrag Danilovič, Žarko Paspalj, trenerji Ivković, Obradović, Maljković, Sagadin in seveda naši Beno Udrih, Rašo Nesterovič, Primož Brezec, Dušan Hauptman, Šarunas Jasikevičius, Marko Milič, Slavko Kotnik, Matjaž Tovornik. Jure Zdovc je še enkrat dokazal da je nedvomno ob Ivu Daneu največji slovenski košarkar. Hvala mu za vse kar je dal slovenski košarki.

 • 2. tekma za balvansko DP v Škofji Loki

  05.07.2005

  Na drugi tekmi za balvansko DP v Škofji Loki so se naši tekomovalci odrezali odlično. Stopničke za drugo mesto med kadetinjami je osvojila Maruša Rodič, Cilka Sadar je bila 6. med st. deklicami , Asja Gosar je med mladinkami osvojila 4. mesto, Timon Leder je bil v isti kategoriji sedmi. Plezalci se sedaj odpravljajo v Francijo na priprave za jesenske tekme DP Asja in Maruša pa se bosta udeležili MSP v Pekingu.

 • Organizirali smo plezalno tekmo v Trbovljah

  08.06.2005

  V soboto, 04.06.2005 je naše društvo že četrič organiziralo tekmovanje za državno prvenstvo v športnem plezanju. V Trbovljah se je zbralo 157 plezalcev v kategorijah od cicibanov do kadetov. V smereh Tomaža Valjavca in Klemna Bečana smo uživali tako gledalci kot plezalci.

  Naši tekmovalci so se odrezali zelo različno. Urban Jamnik je med cicibani na svoji prvi tekmi zasedel 23.mesto, Žiga Gosar je med mlajšimi dečki preplezal do 14. mesta. V kategoriji st.deklic sta se Nuša Gruden in Cilka Sadar odrezali odlično. Zasedli sta 6. oz. 12. mesto. Pri kadetinjah smo osvojili tudi prve stopničke saj je bila Maruša Rodič druga.

  Naslednji vikend bodo naši tekmovalci nastopili na balvanski tekmi v Laškem. Držimo pesti zanje.

  +fotogalerija

 • Obnovljeno igrišče na OŠ Majde Vrhovnik

  07.06.2005

  Otvoritev obnovljenega igrišča na OŠ Majde Vrhovnik, ki je potekala 24. in 25. maja je minila v prijetnem druženju vseh, ki so povezani s košarko. Ideja Esada Babačića je bila izpeljana v povezavi zabave in tekmovanja. Med ekipami do 15 let so slavili naši fantje Timotei Malnarič, Jaka Josipovič in Robi Urbančič. Naša ekipa v absolutni konkurenci pa je se je uspela prebiti do polfinala, kjer smo izgubili z ekipo Žvižgavci. Na prireditvi je sodelovalo tudi kar nekaj bivših vrhunskih igralcev (Jure Zdovc, Peter Vilfan...). S svojo pristnostjo je igrišče posvetil Največji slovenski igralec vseh časov, legenda Ivo Daneu. Projektu Verjemi v svoj koš želimo uspešno nadaljevanje uresničevanja te res plemenite ideje.

  +fotogalerija

 • Imst in Radovljica, plezalski tekmi

  25.05.2005

  Med 20.05. - 22.05. sta se naši reprezentantki Asja Gosar in Maruša Rodič udeležili MEP-a v Imstu, kjer sta zasedli 15. oz. 18. mesto v svojih kategorijah. Na zadnji tekmi Gorenjske lige na balvanih v Radovljici pa je Cilka Sadar prvič stala na stopničkah, saj je zasedla odlično drugo mesto.

 • Gosarji na Sardiniji

  19.05.2005

  Družina Gosar z Žigom in Katjo, ki obiskujeta našo plezalno šolo je v času prvomajskih praznikov obiskala Sardinijo. Vtisi so bili nepozabni. Za pokušino pa vam ponujamo tudi nekaj fotografskih utrinkov s potovanja. (Dodanih je še nekaj fotografij iz tekme v Radovljici.)

  +fotogalerija

 • Plezanje na gradu

  17.05.2005

  V petek, 15.04.2005 smo se z našimi najmlajšimi plezalci dobili na Ljubljanskem gradu, kjer smo preizkusili znanje našim plezalcev. Nekateri med njimi so zares presenetili s svojo korajžo, prav vsi pa so zatrdili, da je bilo super. Zadevo bomo v mesecu maju nedvomno ponovili.

  +fotogalerija

 • Evropsko v Brnu

  20.04.2005

  Med vikendom od 15. do 17.04.2005 sta se naši reprezentantki Asja Gosar in Maruša Rodič udeležili prve mednarodne tekme v tej sezoni v Brnu na Češkem in se odrezali odlično. Asja je med mladinkami zasedla odlično 5.mesto. Maruša pa je za finalnim nastopom med kadetinjami zaostala le eno mesto in bila na koncu enajsta, seveda najboljša Slovenka.

 • Prva tekma Gorenjske lige v Radovljici in naši novi tekmovalci

  18.04.2005

  Tamara Dizdarevič je že druga tekmovalka med mlajšimi tekmovalci, ki je osvojila eno izmed medalj. Na tekmi v Radovljici 17.04., je v kategoriji st. cicibank po odličnem plezanju zasedla tretje mesto - čestitamo. Žiga Gosar pa je po smoli nekje na sredini smeri zasedel 10. mesto. Po končani gorenjski ligi najmlajše tekmovalce čaka državno prvenstvo 20.06. v Grosuplju.

  +rezultati gor lige 2004

XHTML CSS. ©2008 Spletična.