Športno društvo Triumf

info@triumf.si 

Arhiv novic

Arhiv novic 2006

 • Plezalna zabava v Grosuplju

  Borut, 14.12.2006

  V soboto, 16.12. bo v športnem centru Brezje zabava za plezalce, ki obiskujejo našo plezalno šolo. Vabljeni ste vsi otroci in starši. Dedek Mraz nam je prinesel tudi nekaj daril, ki jih bomo razdelili. Dobimo se ob 10:30, kar v dvorani. Kako se pride do tja? Kar po avtocesti proti Zagrebu. Izvoz iz avtoceste (Grosuplje - Šmarje Sap). Po izvozu naravnost proti zaselku Brezje. Ko se peljete mimo Mercatorjevega centra (na levi), po 300m zavijete desno in po prečkanju železniške proge še enkrat desno. Od tu naprej vas bomo usmerjali z znaki ŠD TRIUMF - PLEZANJE.

 • 4. mesto za Asjo

  05.12.2006

  Pretekli vikend se je končalo DP v športnem plezanju. Od naših tekmovalcev so na tekmi nastopili Asja Gosar, ki je med članicami zasedla odlično 4.mesto. Med mladinkami je Maruša Rodič zasedla 4.mesto. Pri mlajših dečkih je Žiga Gosar pristal na 18.mestu.

 • Vadba

  05.12.2006

  V ČETRTEK, 07.12.2006 VADBA MALČKI NA OŠ TRNOVO ODPADE (ŠOLA ORGANIZIRA OTROŠKI BAZAR).

 • Konec tekmovalne sezone

  27.11.2006

  Pretekli vikend se je končala sezona mladinskih mednarodnih tekmovanj v športnem plezanju. Zadnja tekma v Kranju je prinesla s finalnim nastopom razočaranje za Asjo Gosar, vendar je kljub cilju, da se bori za skupno tretjem mesto (na koncu je osvojila skupno 4. mesto) s sezono lahko več kot zadovoljna. Naši plezalci bodo tako 2. in 3.12. nastopili na zadnji tekmi DP v plezanju v Škofji Loki. Več o dogajaju si lahko ogledate na strani mladinske reprezentance.

 • 11. svetovni pokal v plezanju

  20.11.2006

  Pretekli vikend je v Kranju potekal že 11. svetovni pokal v športnem plezanju. Slovenska ženska reprezentanca je zopet dokazala, da ji na svetu ni enake. Na zmagovalnem odru je na najvišji stopnici stala Maja Vidmar, na tretjem mestu ji je družbo delala Natalija Gros. V finalu sta 7. oz. 8. mesto zasedli Mina Markovič in Lučka Franko. Tekmovanje si bomo zapomnili tudi po zaključku tekmovalne poti Martine Čufar. Seveda pa gre pohvalti tu našo Asjo Gosar, ki je s 16.mestom povsem upravičila vpoklic članskega selektorja. Več o tekmovanju in slovesu Martine si lahko preberete na strani Martine Čufar in pogledate vtise s tekme na strani SP Kranj 2006.

 • Plavalne urice

  02.11.2006

  V torek, 07.11. začenjamo z plavalnimi uricami v Atlantisu za najmlaše.

 • Tekma

  02.11.2006

  Z veseljem objavljamo tudi vest, da se je naša reprezentantka Asja Gosar zopet uvrstila v finale tekme MEP v Annecyu, zasedla je odlično 6.mesto. Zadnji vikend v novembru bo potekala še zadnja tekma MEP, ki bo v Kranju, tako da lahko Asjo oz. vse naše reprezentante lahko pridete tudi vzpodbujati.

  Stran mladinske reprezentance

 • Rojstni dnevi

  02.11.2006

  V rubriki rojstni dnevi so predstavljeni fotovtisi iz rojstnega dne, ki smo ga organizirali v preteklih dneh.

 • 2. mesto v Velikem Tarnovu

  11.10.2006

  Asja Gosar je na tekmi za MEP v Velikem Tarnovu osvojila 2. mesto in tako prvič odkar nastopa na tekmah za mladinsko državno reprezentanco v plezanju stala na zmagovalnem odru. Rezultat je plod trdega dela v poletnem času, ko je preplezala tudi lepo število zelo dobrih vzponov v skali. Vsi člani našega društva ji čestitamo in želimo uspešen zaključek sezone.

 • Tekmovanje v košarki

  10.09.2006

  V Areni Vodafone je nastopilo 16 najboljših uličnih košarkarjev Slovenije v takoimenovani Nike KLETKI STRAHU. Med povabljenimi je bil tudi Gašper Ovnik, ki v naši košarkarski šoli skrbi za najmlajše. Lansko leto je osvojil 3. mesto, ki je bilo težko ponovljivo. Kljub strašni konkurenci je naš Gapi v finalu pometel z ljubljanskim lokalcem Luko Hočevarjem. Naj poudarimo, da je Gapi edini izmed vseh tekmovalcev pravi ulični košarkar, vsi ostali so igralci v slovenskih klubih. V naslednjih dneh bomo opravili z njim tudi krajši intervju.

 • Tekmovanje v plezanju

  10.09.2006

  V Laškem se je nadaljevalo DP v balvanskem plezanju, kjer sta nastopila Asja Gosar in Simon Margon. Asja zaradi poškodbe gležnja ni imela ravno dneva, Simon pa je kljub desetem mestu po kvalifikacijah v finalu plezal odlično in prvič v svoji karieri zmagal. Tudi z njim bomo v bližnji prihodnosti preverili, kaj si o vsem skupaj misli.

 • Plezanje, Kalanke in Marseille

  Timon, 03.09.2006

  Januarske študijske počitnice: sicer nekaj izpitov, predvsem pa entuziazem; vsi že s srbečimi prsti premlevamo možnosti: kam in kako daleč v tujino, za koliko denarja, s čim in do kdaj. Kmalu ugotovimo, da nič ni važno, razen tega, kje in koliko bomo plezali. Med tem Borut že rihta zadnje potrebno za potovanje v francosko Provanso. Po naključju (ali pa ne) se odpravimo ravno po koncu zgoraj omenjenih počitnic. Tako je občutek še slajši (manj faxa vedno zapaše). Prsti pa še kar srbijo...

  Vum, v trenutku pride dan odhoda (nedelja, 12.2.) vum vum, že smo v hotelu Formula 1 blizu Buouxa. Malo spanja in končno zadostimo potrebam: noro plezanje na sončen, za zimo neverjetno topel dan, oranžkasto rumena Bjuksova stena in huudo lepe smeri. Dneva je prehitro konec, nihče lačen, razen po repete plezanju, obilna večerja, - ta delno zadosti tistemu "repete" - nekaj sanj in spanja, pa spet pod steno. "Ku douru!" me nauči Simon, sledi pa ponovna doza lepe plezarije (razen nekaterih prastarih - oldschool:) - smeri) in čisto svežega francoskega adrenalina.

  Po Buouxu se odpravimo proti Marseillu in Kalankam na jugo-jugu Francije. Les Calanques, zakon, s pogledom na morje, galebi, neverjetnimi previsi (čeprav drekasto rjavimi) zažiga. Čeprav, brez sonca malo manj - 3 od 6 preostalih plezalnih dni smo primorani preživeti v dvoranah. No, tudi to ni slabo. Daleč od tega! 800m2 plezalnih površin! Res dober trening na plastiki, pa vendar... Asjina šoba, Marušin jok in pritlehno puklasta drža naju s Simonom.

  Kakorkoli, preostale 3 dni, tiste ta lepe, na polno izkoristimo. Brez dvoma, z malo orientacije in potrpljenja med dostopi, prelepim razgledom in dobrimi smercami so Kalanke eno izmed tistih obveznih opravil na urniku vsakega plezalca.

  Skratka, mel smo se zakon, pa da niti ne govorim o preprodajalskih Rusih iz Formule 1, neštetih presmejanih forah in "nezanimivih" postopanjih po Marseillu.

  +fotke: Kalanke, Boux, neplezalske

 • Slap v Malčci

  03.09.2006

  Plezali smo po slapovih v Mlačci pri Mojstrani.

  +fotke!

XHTML CSS. ©2008 Spletična.