Športno društvo Triumf

info@triumf.si 

Arhiv novic

Arhiv novic 2007

 • Aktivno zadnje tri mesece

  Borut, 22.05.2007

  V preteklih treh mesecih, ko je na spletni strani vladalo mrtvilo mi seveda nismo počivali.

  Tudi letos bomo organizirali košarkarski tabor v Savudriji 07.07. - 17.07., tako da se prijave že zbirajo na info@triumf.si

  Košarkarji zaključujejo tekmovanje v ligi ljubljanskih košarkaskih šol. Jutri, 23.05. igrajo še zadnjo tekmo z OŠ Milana Šušteršiča

 • Roadtrip v Italijo

  Timon, 27.02.2007

  Kakšna uživancija! Konec januarskih študijskih počitnic smo se z Asjo in Žigatom pridružili še petim plezalcem, in se odpravili na plezalski road trip po Italiji. Najprej smo oddrveli proti plažam južno od Rima. Blizu lepega mesteca z imenom Sperlonga smo se začasno vselili v neposredno bližino plaže. Tam smo poleg sončenja in občasnega hranjenja res, ampak resnično res veliko plezali.

  Po enem tednu, polnem vsega drugega kot zimskega zmrzovanja, smo se odpravili skozi Rim in na sever. V bližini mesteca Rieti, tokrat že bolj hribovskega, smo zapolnili s plezanjem še zadnjih par sončnih dni.

  Takoj zatem pa smo, v begu pred dežjem in snegom, zbežali z avtom nazaj proti domu. Bilo je noro, vsak dan nekaj novega: veliko lepih smeri, mestnih ulic, ter malo manj lepih podgan, spanja ob cesti pri -7 stopinjah, volkov, letečih kozjih drekov itd. itd. Več si lahko preberete v kometarjih pod fotkami.

  Lep pozdrav, Timon

  • 2007_plezanje_marusainana_019
  • 2007_plezanje_marusainana_026
  • plezanje_italija_jan07i_21
  • plezanje_italija_jan07i_55
 • Konec lanskega leta

  14.01.2007

  S košarkarji pa smo sodelovali na prireditvi NLB lige, ki je prvič izvedla All stars tekmovanje z vsemi najboljšimi košarkarji področja bivše države, ki nastopajo v ligi ABA. Z veseljem objavljamo, da je na tekmovanju, ki je potekalo na ploščadi pred banko NLB naTrgu republike zmagal naš Tim Blatnik.

  +fotogalerija

 • Konec lanskega leta

  14.01.2007

  Za plezalce smo organizirali Triumfov pokal za začetnike v Grosupljem.

  +fotogalerija

 • Konec lanskega leta

  14.01.2007

  V času pred novim letom smo bili kar aktivni saj smo za zaključek vadbe malčkov povabili Dedka Mraza na našo vadbo.

  +fotogalerija

XHTML CSS. ©2008 Spletična.