Športno društvo Triumf

info@triumf.si 

Arhiv novic

Arhiv novic 2009

 • SPREMEMBA ZAČETNEGA TERMINA VADBE MALČKOV

  Borut, 16.09.2009
  Vsi, ki že nestrpno pričakujete vadbo predšolskih gibalnih uric, sporočilo, da začenjamo z vadbo naslednji četrtek in petek 24.09 in 25.09. Začenjamo tudi z novo lokacijo na OŠ Jože Moškrič. Več o terminu si lahko pogledate v meniju Vadba malčki.
 • Konec počitnic, začetek novega šolskega leta

  Borut, 31.08.2009
  Počitnic je konec in počasi začenjamo z informacijami o naših športnih programih. Zaenkrat sta potrjena termina predšolske vadbe na OŠ Trnovo. V tem tednu bodo objavljeni tudi točni termini vadbe plezanja in košarke.
 • ZAKLJUČEK VADBE MALČKI OBE SKUPINI (ČETRTEK IN PETEK)

  Borut, 10.06.2009
  Dragi mali telovadci in starši!

  V četrtek, 11.6. bomo zaključili naše letošnje druženje. Dobimo se ob 17:00 pri Kocbekovem spomeniku (možakar na klopci) oz. pred vhodom na igrišče TIVOLI. Za četrtkovo skupino so zaželjeni rolerji (seveda samo če jih že imate). Pozabavali se bomo malce drugače na zraku. V kolikor bo slabo vreme, vadba poteka po običajnem urniku.
 • ZAKLJUČNI IZLET PLEZALCEV NA VRANSKO

  Borut, 10.06.2009
  Dragi mladi plezalci in starši!

  V soboto, 13.06. bomo za vse mlade plezalce organzirali zaključni izlet v plezališče Vransko pri Žalcu. Podrobnejši opis je v povezavi - Dostop do plezališča Drugače je zbor na Dolgem mostu (parkirišče) ob 7:45 (odhod ob 8:00). Otroci naj imajo s seboj kolesarske čelade - OBVEZNO (če ima kdo že plezalno še bolje). Plezanje je predvideno od 9:30 do cca 14:00. Za prevoz poskrbite sami. Da se bomo lažje organizirali vas prosim, da udeležbo potrdite na info@triumf.si Za ostalo opremo bomo poskrbeli mi. Dolžan sem vam tudi obvestilo da bomo v času 7. - 11.7. organizirali plezalni tabor v Kotečniku. V kolikor ste zainteresirani mi to prosim sporočite na info@triumf.si

 • DRŽAVNO PRVENSTVO V KRANJU

  Borut, 11.05.2009
  V nedeljo, 8.5. se je v Kranju začelo državno prvenstvo v športnem plezanju. Na tekmi je prvič med st.dečki nastopil Filip Lebar. Ker je bil to šele njegov prvi nastop, rezultat niti ni bil tako pomemben. Zato pa je Asja med članicami plezala odlično in tako prvič premagala tudi eno izmed trojice najboljših slovenskih plezalk (mimogrede vse tri so že zmagale tekmo svetovnega pokala) in na koncu pristala na 3.mestu. Njeno plezanje si lahko pogledate TUKAJ Podrobnejše rezultate bodo videni na povezavi KŠP-ja
 • TRENING RETOVJE

  Borut, 11.05.2009
  V petek, 6.5. smo se odpravili na plezanje v Retovje. Nuša, Eva, Maruša, Filip, Domen in Andrej smo obiskali plezališče v bližini Vrhnike - Retovje. Namen druženja je bil predstaviti mladim plezanje v naravnem plezališču. Imeli smo se super fino in s pomočjo Filipovega očeta zabeležili tudi nekaj utrinkov.
 • ZAKLJUČEK ZAHODNE LIGE V ŠENČURJU POSTREGEL S STOPNIČKAMI

  Borut, 05.04.2009
  V nedeljo 5.4. sta se Filip Lebar in Tilen Kreft udeležila zadnje tekme regijskega tekmovanja Zahodne lige, ki je potekala na steni v šenčurju pri Kranju. V kategoriji st.dečkov je Filip zasedel odlično 3.mesto in s tem rezultatom pokazal, da bo letos zelo zanimivo tudi v državnem prvenstvu, ki se začne maja. Tilen Kreft je zasedel tudi dobro 7.mesto. Nekaj vtisov si lahko pogledate s strani Filipovega očeta in s strani organizatorja tekme AO Kranj
 • TEKMA ZAHODNE LIGE V RADOVLJICI

  Borut Kavzar, 08.03.2009
  Včeraj se je v Radovljici odvijala tekma zahodne lige v športnem plezanju za najmlajše. Od naših članov sta odlično nastopila Filip Lebar in Tilen Kreft, ki sta v kategoriji st.dečki zasedla 5. in 6. mesto. V povezavi slike si lahko ogledate utrinke, ki jih je zabeležil Filipov oče (Andrej) in rezultate tekme.
 • PLEZANJE V PETEK 20.02. NA PARMOVI

  Borut Kavzar, 20.02.2009
  Plezalci, ki obiskujejo vadbo ob petkih na OŠ Oskar Kovačič plezanja v petek, 20.02. na tej lokaciji ne bo mogoča. Nadomestni termin bo na plezalni steni na Parmovi 25 od 16:00 - 18:00. Za več informacij lahko pokličete Asjo (031 754 381) ali Boruta (041 426 188).

  LOKACIJA STENE - POVEZAVA • SKLIC OBČNEGA ZBORA ŠD TRIUMF

  Borut, 23.01.2009
  Upravni odbor ŠD Triumf sklicuje, dne 06.02.2009 ob 18 uri na lokaciji Krtina 110, občni zbor društva, na katerem se bo odločalo o dopolnilih sprememb sedeža in statuta ŠD Triumf. Vljudno vabljeni vsi člani.
 • PRVA TEKMA PRVA ZMAGA

  Danilo Podgoršek, 13.01.2009
  Dne 10.1.2008 smo se z našimi košarkarji udeležili Dneva Medvoške košarke in s tamkajšnjo košarkarsko šolo Brinox odigrali prijateljsko tekmo. »Triumfovci« so tekmo začeli z rahlo tremo (to je bila vendarle njihova prva letošnja tekma) in v prvi tretjini naredili kar veliko napak tako v obrambi kot v napadu. Prvo tretjino sta tako moštvi zaključili z ramo ob rami. V nadaljevanju pa je trema izpuhtela, posledično temu pa se je izoblikoval tudi rezultat. Žoga je lažje našla pot v koš, bolje pa je začela delovati tudi obramba. Po 2. tretjini se je prednost povečala na 10 točk, proti koncu pa le še naraščala. Končni rezultat je bil 41 : 20 za Košarkarje Triumfa. Triumfovci so pokazali, da so dobro pripravljeni in željni novih uspehov. Do prve uradne tekme (začetek šolskega prvenstva - predtekmovanje) je le še 1 teden. Do takrat nas čaka še par težkih treningov nato pa novim zmagam naproti. Več o šolskih tekmah pa v nadaljevanju.

  Več o dogodku vam objavimo v naslednjih dneh v fotogaleriji


XHTML CSS. ©2008 Spletična.