Športno društvo Triumf

info@triumf.si 

Plezanje

 • Plezalna šola

  Z veseljem sporočamo, da se bomo v  sezoni 2017/18 s programi plezanja na lokacijo v balvanskem centru Balvanija. Na Vojkovi 58 pri gimanziji Bežigrad stoji  sodoben plezalni center. 

  V prihajajočem šolskem letu v našem društvu praznujemo že 17 let delovanja. Letos se bomo zato še posebej potrudili pri vsebini programov v katerih po kar nekaj novosti.

  Borut Kavzar kot dolgoletni selektor mladinske reprezentance, ki sedaj skrbi tudi za našega najuspešnejšega plezalca Domna Škofica bo svoj znanje prenašal na mlade, ki si želijo izpopolniti znanje plezanja.  Na treningih mu bo pomagala Katja Kadič, državna reprezentantka v balvanskem plezanju.

  Vadba bo med tednom potekala 2 krat tedensko na balvanski steni. Ob vikendih se bomo plezalnega znanja učili v naravnih plezališčih. Za zaključek šolskega leta se bomo odpravili na plezalno popotovanje v nekatere izmed najlepših evropskih plezališč. V skupino vpisujemo vse, ki si želite napredovati pri dvigu osebnega plezalnega nivoja, tudi tisti ki že tekmujete.

  Vadba se bo pričela v 13.09 septembra. Tisti, ki se nam želite pridružitit nam pišite na info@triumf.si ali pokličite na 041 426 188(Borut)

   

 • Vpis

  Vse nove oz. stare člane, ki bi se želeli preizkusiti v plezalni šoli, vabimo na vpis, ki bo potekal v drugem tednu septembra. Dobimo se v plezalnem centru  Balvanija na Vojkovi 58 (cca. 400 m od gimnazije Bežigrad v smeri proti Stožicam).

  Za več informacij lahko pokličete na 041 426 188 (Borut) oz. nam pišete na info@triumf.si.

 • Termini vadbe 2017/18

  Dan Kraj vadbe Termin Skupina
  Ponedeljek

  plezalni center 

  BALVANIJA

  1700-1830

  Nadaljevalna skupina

  (7 - 15 let)

  Torek

  plezalni center 

  BALVANIJA

  1600-1730

  Začetna skupina

  (7- 10 let)

  Torek

  plezalni center 

  BALVANIJA

  1730-1830

  Začetna skupina

  (4 - 6 let)

  Četrtek

  plezalni center 

  BALVANIJA

   1700-1830

  Nadaljevalna skupina

  (7- 15 let)

   
 • Tečaji plezanja

   V našem društvu se lahko plezanja učijo tudi starejši člani. V kolikor si želite individulane vadbe oz. vadbe v manjši zaključeni skupini, smo prilagodljivi glede terminov. Če se želite s plezanjem resneje ukvarjati nam kar pišite na info@triumf.si ali nas pokličite na 041 426 188 in z veseljem vam bomo pomagali.

  Z vami bo Borut Kavzar, dolgoletni selektor mladinske državne reprezentance, ki sedaj skrbi tudi za našega najuspešnejšega športnega plezalca Domna Škofica.

XHTML CSS. ©2008 Spletična.